mogelijkheden voor gebruik

Op deze website vind je verschillende producten met ieder hun eigen gebruiks suggesties. Lees die goed door maar weet dat je vrij bent om op eigen verantwoordelijkheid te experimenteren en onderzoeken wat voor jou past. Graag hoor ik over je ervaringen per mail en wie weet heb jij nog een goede tip die we kunnen toevoegen.

Over onze producten

Al meer dan 30 jaar werk ik met de kracht en wijsheid van kleur in mijn consulten.

Iedere kleur openbaart een fantastisch palet aan mogelijkheden en kan daarmee voor ons een grote ondersteuning en wegwijzer zijn op ons pad. Met name die kleuren die jij kiest vanuit je hart. Kleur kies je niet vanuit je hoofd en daarom biedt kleur vaak een nieuwe optie die we nog niet hadden bedacht of gezien. Ik geef nog steeds consulten met kleur waarin je iegen keuze centraal staat. Kijk onder consulten voor meer informatie

Eriks Goddesses en Gods elixers

breng ik vol overgave naar Nederland. Ze zijn echte energieen voor de nieuwe tijd. Vol liefde en power van het goede soort. Bekijk de beschrijvingen of kies op kleur. Het assortiment wordt nog steeds aangevuld met nieuwe elixers. De sprays zijn makkelijk in gebruik en subtiel maar krachtig in hun ondersteuning. In mijn meditaties en de meditaties met Erik zal ik deze ook meer gaan gebruiken.

Geluid en klank zijn nieuw op mijn pad en ik ervaar ik de ongelofelijke waardevolle toevoeging ervan juist met kleur. Je zou kunnen spreken van klank deuren.

Echobell

Dit is zo'n klank product waarvan de hoorbare en voelbare energie je lichaam in stroomt. Kijk onder echobell voor meer informatie

De kracht van elegante zijden sjaals

Wil ik hier ook noemen. Het gaat er ten slotte ook om om onze vrouwelijke kant te laten zien. Aangevuld met essences van Eriks Godinnen en Goden elixers kunnen we onszelf de hele dag omringen met dedansende intense of juist zachte kleurenvan de zijden sjaals.