Echobell  

Echobell

Zoals we allemaal weten is naast licht, klank een belangrijke golflengte in ons leven. Echobell in het bijzonder helpt ons om positieve hoorbare en onhoorbare frequenties weer te ervaren. Deze frequenties informeren waterstof en koolstof in ons lichaam hun natuurlijke frequentie aan te nemen. Aangezien deze twee moleculen de basis bouwstoffen van ons lichaam zijn brengen zij nieuwe harmonie op vele verschillende niveaus. Een mooi voorbeeld hiervan was natuurlijk die van de bloed cellen die hier zo positief op reageerden dat ze niet meer in klompjes aan elkaar kleefden en hierdoor meer zuurstof kunnen opnemen.

De echobell is ongeveer 10 cm groot en makkelijk in je hand vast te houden. De bell-vorm met het patroon van de bloem des levens bovenop, versterken de werking van de vibraties en het geluid dat het maakt.

In een 3 min. durende sequentie biedt de echobell een afgerond klankenpatroon die de waterstof en koolstof moleculen in het lichaam aanspreken. Na een rustpauze, intergratie periode, begint de sequentie opnieuw. Echobell is veilig meerdere malen achter elkaar te gebruiken en heeft een hele rustgevende, ontspannende werking. In rust kan een lichaam zich herinneren hoe het de meest optimale vorm kan aannemen. Echobell ondersteund dit met de frequenties die het uitzend; de frequentie van waterstof en koolstof.

De echobell heeft drie standen. laag medium en vol. Meer hierover leer je in de gratis introductie webinaars. Informatie en data kun je aanvragen via eva@klank-kleur.nl

Ik geloof dat echobell een prachtige aanvulling of wel complementair is, in harmony met de geliefde kleuren van Aura-Soma en de Goddesses en God energieën. We gaan er zeker mee experimenteren en horen graag jullie inbreng en ervaring hiermee.

Producten
Er zijn 18 producten

Toont 1 - 12 van de 18 items

Toont 1 - 12 van de 18 items