Eva's Kleurflits - september 2020

 
Lieve allemaal,
 

De gouden maanden zijn in volle gang. De maanden van oogsten en genieten van de laatste zonnestralen. We verinnerlijken het licht, en met de prachtige zijden sjaals van Jill Flockhart kunnen we ons omhult voelen met de regenboog, de engelen of de godinnen en ons innerlijke licht laten stralen. Vouw de regenboog om je heen of omgeef je met de organza of de zijden godinnen sjaals, die je kan sprayen met de Godinnen energie. Ik heb hiermee geëxperimenteerd en ben heel blij met het effect. De sjaals dragen de energie goed, het is heerlijk om je hier mee te omhullen. De energie van de godinnen blijft je zo mooi lang om je heen ervaren.
Op veler verzoek maakte Jill Flockhart ook weer sjaals van Michael, Raphael, Uriel en Gabriel. Ze zijn allemaal uniek en prachtig en ik heb van elke twee. Voor foto's en bestellen verwijs ik naar onze shop Voor foto's en het bestellen van de sjaals klik hier.

Verder goed nieuws en de AGENDA voor het najaar:
De echobell webinars waren een groot succes. Er zijn veel ervaringen gedeeld en informatie uitgewisseld. Daarom is er weer een gratis introductie webinar geplanned:


20 Oktober Introductie Echobell

Door het gebruik van Echobell kan je lichaam herstellen. Het blijft bijzonder dat geluid-frequenties bewust gehoord en anderszins ontvangen via Echobell zoveel positieve invloed op ons lichaam heeft. Je huid, je spieren, je haar alles wordt gevoed met deze basis frequentie naast alle andere vibraties waarmee we ook geconfronteerd worden. Een prachtig instrument om onze waterstof en koolstof moleculen weer in de goede frequentie te laten bewegen en gezondheid en schoonheid tot in onze cellen te laten doordringen.
Gerald Zrenner zal Echobell introduceren en ik zal ervaringen met jullie delen. Voertaal Engels en Nederlands. Aanmelden per mail bij eva@aura-soma.nl


Onze grote inspirator, Erik Pelham komt in november weer naar Nederland om over zijn fantastische godinnen energieën te vertellen en een SPARK te geven aan mogelijkheden om de sprays te gebruiken voor energetisch werk. Natuurlijk is er maandag de 23ste tijd voor consulten.

Vrijdag 20 november, Getting in tune with the Goddesses
voor geïnteresseerden en diegenen die de goddinnen nog niet kennen is er de introductie workshop van 1 dag.
Voertaal: Engels
Locatie: Haarlem
Tijd: 10.00-17.00
Kosten: 110 euro, lunch zelf meenemen
Om je direct op te geven klik hier.
Voor diegene die al wat verder zijn of dit er achter aan willen ervaren.
21 en 22 November SPARK your Divine Healing  Abilities:

Een vervolgcursus waarin healing centraal staat:

Connect with the Divine Gods and Goddesses.
A course where the Goddess and God Elixirs will assist you to give and receive healing. Via Meditation, Attunement, using the Elixirs and working with Divinity we will create a sacred space where healing can occur. And where we will connect to the greater picture in day two. There is also the promise of a taste of the coming new Elixir of Aranha, the second God Elixir concerned with love and creativity. ( coming at Christmas 2020 ).
Voertaal: Engels
Locatie: Haarlem
Tijd: 10.00-17.00
Kosten: 250 euro
Om je direct op te geven klik hier.
Lunch a.u.b. zelf meenemen. Soep, thee, koffie wordt geserveerd.
Maandag 23 November prive consulten
Kosten: 75 euro voor een uur, excl. essence.
Voor een afspraak mail met eva@aura-soma.nl

Nieuw De Goddesses Cards

 
In samenwerking met Erik maakte Stephanie Niessen, Eva Domhoff en Simone Hoffman deze 9 prachtige kaarten met de informatie over de Godinnen met door de Godinnen geïnspireerde afbeeldingen. Een mooie set om in huis te hebben en je door te laten inspireren voor of na je keuze van de dag. Per set verkrijgbaar voor 18,15 euro. Later zal een aanvulling met kaarten van de Gods volgen.
Hier zijn de tot nu toe verschenen Gods:
Restilla, Enables power to be properly used for the benefit of all beings
Eli, “Divine Strength is there for you to lead a life of great well being,
en de nieuweling
Baleh, the Highest Love/Creative aspect of the Divine

Een gouden najaar gewenst en tot ziens in de zoominars en op de cursussen.
Eva