Eva's Kleurflits en agenda mei, juni en juli


Lieve allemaal,
De afgelopen tijd zijn er wat nieuwe ontwikkelingen. Verschillende nieuwe  websites zijn inmiddels in de lucht, ik heb een nieuw email-adres en ik heb mijn logo aangepast om een impressie van klank te integreren.
Ik blijf natuurlijk gewoon doorgaan jullie te informeren over de mogelijkheden om jezelf te ondersteunen en vooral ook te groeien en stralen met kleur, klank, de prachtige Elixers, workshops en consulten.
Naast de echobell als klank-apotheek heb ik daarvoor nu ook een prachtig lichtlampje gevonden, dat ik een kleine licht-apotheek zou willen noemen. Hieronder daarover meer. De nieuwe website, waar je al deze mogelijkheden kan vinden is kleur-klank.nl. De nieuwe websites en mijn email adressen vind je onder aan deze mail. Verder is er ook weer een kleine agenda met data om via zoom toch bij elkaar te zijn, te mediteren en leren. Ik heb er weer zin in en ....
Tot op zoom,
Eva.Consulten:
Ik geef nog steeds consulten. Een consult is op afspraak en duurt 1,5 uur. In de maand mei is er een korting van 110 euro voor 90 euro voor het eerste consult. Vervolg consulten zijn 75 euro. Voor een afspraak mail: eva@kleur-klank.nl of bel 023-5482018Meditatie:
Ik wil jullie ook uitnodigen voor een gratis zoom meditatie op zaterdag 15 mei om 10.00 uur CET. De meditatie heeft als leidraad Licht. Zondag 16 mei is het namelijk de internationale dag van Licht. IDL  Voor deze meditatie is het fijn om iets van roze of rode kleding aan te hebben. Of iets roods of rozes in de buurt te hebben waar je naar kan kijken. Na de meditatie nodig ik je uit wat te tekenen of schrijven over je meditatie; als je het wil kan je je ervaringen daarna delen. De zoom bijeenkomst duurt ongeveer een uurtje.
Hier de link.:
Topic: licht meditatie voor de  UNESCO internationale "Day of light "
Time: May 15, 2021 10:00 AM Amsterdam
Join Zoom Meeting.
Meeting ID: 818 3958 0384
Passcode: 556971

Nieuw Kleuren licht-lamp-petit,
een kleine, krachtige kleur- apotheek voor thuis of op reis.

                                     

Dit handige en krachtige lampje is makkelijk in je tas mee te nemen. Het is bedoeld om zelf mee aan de slag te gaan en de magie van kleuren energie te ervaren en te delen. De 7 gekleurde glazen parels zijn makkelijk op de lamp aan te brengen en te verwijderen. Zij corresponderen met de kleuren van de chakra's en worden ook op de meridianen toegepast. Deze kleine huis- apotheek voor 65 euro,  biedt vele mogelijkheden en komt met een boekje met 22 beproefde behandelingen zoals o.a. hoofdpijn, lusteloosheid, darmklachten en een beauty treatment.
Veel plezier en gezondheid met dit kleine, maar fijne instrument. Om te  bestellen klik hier.


Agenda

8  mei: meditatie Maharastha en Mirani. Gratis (zie mailing)
15 mei: meditatie LICHT i.v.m. int. Day of Light. Met Eva Domhoff gratis, link hierboven
25 mei: echobell introduction/ instruction how to use on back and chest met Gerald Zrenner, gratis
12 juni: Love meditatie met Kaya en Ohm met Erik Pelham. gratis
26 juni: Holiday time? DESTRESS and ENJOY een workshop met Erik Pelham om je helemaal voor te bereiden op een ontspannen vakantietijd, incl. je eigen elixer.
10 juli: meditation welkom Welhelme Elixer met Erik Pelham. gratis


Testimonia 27/28 maart
Go Creative, creativiteit inspireren en ontwikkelen door Magisch te denken.

Thanks for the beautiful weekend we had together! It was great that we got all the information before the webinar, that gave me enough time to read it before we started. The essence we made was a great help in the stress full weeks that followed and kept me going and a bit more light hearted. I did like all the different art work that we produced and in my head a children's book is  being born as a cooperative art project.
  • The amazing new concept of involving personal creativity from each person into the course opened new dimensions for us and for the spiritual beings
  • The information of the student notes was wonderfully prepared and chosen. It is always a very nice experience to read it, mostly done already in my own time and rhythm.Which is not only reading with the mind but Tntegrating the very energy with the heart. 
  • the creation of a personal bottle for each person was a gift. Just what we all need, being seen and treated as the unique soul that we are
  • The mix of teaching and practical experiences as a general idea of a course
  • Last but not at least your love, enthusiasm and dedication. A source of joy and connective

It was also nice to see all the works and progress of the other participants. Very stimulating. Thank you Erik and Eva for this wonderful experience and hope to do it again!! I could very well feel the differences between these energies It just happened as I was singing and drawing. With the singing I could more easily get the connection with my instrument, my voice. Singing colors in fact..Om jezelf heerlijk te verwennen en te omhullen met de zachte kracht van zijde:
           
Prachtige organza en zijden sjaals in de kleuren van de Goddesses. Je kan deze sprayen met de godin van je keuze zodat de energie om je heen blijft dansen. Kijk hier voor de webshop-link.
For these beautiful shawls in organza or silk click here.Er is nu ook een mooie kaarten set van de Godinnen waarmee je, na je keuzen intuïtief gemaakt te hebben, kan lezen waar deze godin je in ondersteunt. Voor bestellen klik hier.
For these cards describing all the Goddesses click here.

De nieuwe websites:
www.kleur-klank.nl.
Om kennis te maken met alle producten en mogelijkheden. Hier kan je ook bestellen in de webshop
www.eriksessences.nl.
Voor Eriks essences
en
www.echobell.nl.
voor uitgebreide Nederlandstalige informatie over echobell.

Veel plezier op de sites,
Klinkende Kleur groet, Eva.
e-mail: info@kleur-klank.nl