Eva's kleurflits Magisch denken / Go-Creative 27/28 maart


Lieve Allemaal,
De workshop Magisch denken/Go creatieve krijgt steeds mooier vorm! De creatieve energieën waarmee Erik nu werkt maken deze workshop een 'experience' om niet te vergeten. Geef je op en "be prepared..... voor een magische stap in je ontwikkeling."
27/28 maart 2021
 Go Creative, through inspired thinking by the magical divine world of enchantment and joy. 

 
Creativiteit inspireren en ontwikkelen door magisch te denken.
In deze workshop gaan we creëren en visualiseren. We maken daarbij gebruik van wel hele speciale energieën namelijk die van het elfen-rijk, de eenhoorns en de draken.... Hmmm een beetje far-out  denk je misschien, maar als de draken energie, zoals al lang geëerd in Japan, onze goddelijke kracht bewaken? En als de Eenhoorns healing energie van de kleurenstralen en goddelijke liefde brengen. Waarom zouden we ons dan niet, in deze tijd, door deze wezens laten inspireren. En wat doen de elven? .... daar gaan we het allemaal over hebben in dat weekend....

Voor deze workshop heb je in ieder geval nodig:
'Grote' vellen papier / potloden /verf of stiften ( teken opdracht)
Klei of filo, of bv. play-dough. 3D opdracht

Je mag natuurlijk ook zelf andere materialen gebruiken bv. stof, tijdschriften enz....  Er volgen er nog meer kleine instructies als je je opgeeft. Ook dit zal een zoom workshop zijn. Om je op te geven klik
hier.

We verheugen ons op onze magische ontmoetingen via zoom.
Eva en Erik


 
             
Prachtige organza zijden en zijden sjaals in de kleuren van de Goddesses. Je kan deze in-sprayen met de godin van je keuze zodat de energie om je heen blijft dansen. Kijk hier voor de webshop-link.
For these beautiful shawls in organza or silk click here.Er is nu ook een mooie kaarten set van de Godinnen waarmee je, na je keuzen intuïtief gemaakt te hebben, kan lezen waar deze godin je in ondersteunt.  Voor bestellen klik hier.
For these cards describing all the Goddesses click here.

Kleur groet, Eva.